Az oldal Cookie-kat használ, hogy neked a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Az oldal további böngészésével elfogadod ezt. A részleteket megnézheted az "Adatvédelmi nyilatkozat"-ban. Elfogadom, bezárom
Termékek Menü
0
1/212-6560

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által látogatott weboldalt az L&H Sport Bt. működteti.
 
A weboldal üzemeltetőjének részletes adatai:
Cégjegyzékszám: 01-06-214222
Adószám: 28354305-2-43
Székhely: 1114 Budapest, Bukarest u. 3.
Telefonszám:  (1) 212-6560
Fax:   (1) 212-6561
E-mail: shop@lhsport-shop.hu
 
Üzletünk nyitvatartási rendje:
L&H Sport 
1114 Budapest, Ulászló utca 40.
Hétfő – Csütörtök: 10.00 – 18.00
Péntek: 10.00 – 17.00
Tel: 1/212-6560
e-mail: info@lhsport.hu
Csomagküldő kereskedelmi tevékenységi körben a MKEH nyilvántartási számunk:  C / 002 990
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartási szám: BU28354305
Webáruházunk címe: https://www.lhsport-shop.hu
 
A weboldal használatával a jelen szabályzatban leírt használati feltételek automatikusan elfogadottaknak tekintendők, ezért kérjük, hogy azokat figyelmesen tanulmányozza át.
 
Adatvédelem
 
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
 
Adatainak rendszerünkből történő törlését a webáruház bármelyik elérhetőségén kérheti tőlünk.
 
Az L&H Sport honlapjának működtetése során kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését, s ezért az alábbi hatályos jogszabályokat vette figyelembe az adatvédelmi szabályzata kialakítása során: az 1995. évi CXIX. törvényt (A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név,- és lakcímadatok kezeléséről szólót) valamint a 2011. évi CXII. törvényt (Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szólót). 
 
A honlapunkon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Azonban Online Shop-unk vásárláskori igénybevételéhez, a regisztráció során személyes adataira (név, e-mail cím, lakcím, telefonszám, számlázási adatok) szükségünk van.
 
Személyes adat minden olyan adat, amely alapján az Online Shop-unk látogatója közvetve, vagy közvetlenül azonosítható, különösen a név, lakcím, e-mail cím és telefonszám alapján. Az ilyen úton az L&H Sport tudomására jutott adatokat az L&H Sport harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adja ki. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy – a megadott adatok alapján – az L&H Sport a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt azt igényt az L&H Sport minden esetben tiszteletben tartja.
 
Az L&H Sport kijelenti, hogy az alábbi legfontosabb alapelvek alapján működteti nyilvántartását:
• A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg, és nem adja tovább.
• A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használja fel az L&H Sport, amire rendelkezésére bocsátották, és attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.
• Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hoz nyilvánosságra.
• Az L&H Sport az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.
• Az L&H Sport honlapja látogatóiról automatikusan keletkező információkat is kap, mint a látogató internet protokoll címe (IP-címe), domain neve (URL), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. Az L&H Sport kizárólag honlapjával kapcsolatos statisztikai információk készítésére használja fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisíti.
• Az L&H Sport honlapja más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Az L&H Sport azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért. 
• Az L&H Sport  a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, azok keretei között kizár minden felelősséget, amely a weblap működtetésével kapcsolatban a felhasználóval szemben felmerülhet
 
 
Nemzeti Adatvédelem és Információszabadság Hatóság - nyilvántartási azonosító: 01196-0001
 
 
Szerzői jogok:
Az L&H Sport Bt. weboldala, az azon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt áll.  A weboldalon található hírek, információk a vonatkozó jogszabályi keretek között felhasználhatók, tájékoztatási célból újraidézhetők. A weboldal egyéb tartalma, különösen a weboldalon publikált képek és filmek a szolgáltató szellemi alkotása, amelyet az L&H Sport Bt. engedélye nélkül tilos újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.
Az L&H Sport Bt. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. Az L&H Sport Bt. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.